2 Οκτ 2013

Κέρκυρα

Επόμενος σταθμός μας ήταν το λιμάνι της Κέρκυρας. Το καράβι πλεύρισε στο λιμάνι και έτσι ήταν εύκολη η αποβίβασή μας. Με λεωφορεία φτάσαμε γρήγορα στην πόλη. Η πρώτη επίσκεψη μας ήταν στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Εκεί αντιμετωπίσαμε ένα μοναδικό και απαράδεκτο γεγονός. Υπήρχε κάποιος σεκιούριτι, που μας απαγόρευσε να μπούμε στον ναό γιατί γινόταν γάμος μέσα. Ούτε να ανάψουμε ένα κερί δεν μας επέτρεψε αλλά ούτε και να φτάσουμε στην εικόνα του Αγίου. Όταν δε ένας ξένος προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία του εσωτερικού της εκκλησίας, του έκανε επίθεση ο εν λόγω σεκιούριτι και τον ανάγκασε να σβήσει την φωτογραφία. Δεν έχω λόγια να πω για τα απαράδεκτα αυτά περιστατικά. 

4 σχόλια:

 1. Αλέξανδρε πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου από την Κέρκυρα!
  Να περνάς καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και με security ο άγ. Σπυρίδωνας... Φαντασμένοι υπάρχουν παντού απ΄ό,τι διαβάζω... Το νησί είναι πανέμορφο και φιλόξενο, το έχω επισκεφτεί πολλές φορές μιας και η μητέρα μου ήταν από 'κει. Φανταστικές οι φωτογραφίες σου Αλέξανδρε! Πήρα άρωμα Κέρκυρας, αφού έχω καιρό να πάω... Αχ, βαχ! :) :)
  Καλό απόγευμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι μόνο οι φαντασμένοι που δημιουργούν προβλήματα αλλά και η ίδια η εκκλησία, φταίει …λίγο. Περιστατικά μικρά και μεμονωμένα κάνουν να απομακρυνόμαστε από αυτήν. Το νησί εκπληκτικά όμορφο και κατάφυτο. Θα πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι στο νησί μια που έχεις ρίζες εκεί. Καλή συνέχεια στην μέρα σου.

   Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τα σχόλιά σας