5 Ιουν 2022

Ζητείτε πατριώτης

 

Ζητείτε πατριώτης. Με την καλή την έννοια βέβαια.

Ένας μόνο ένας δεν υπάρχει που να μπορεί να δόση ελπίδα στους κατοίκους αυτής της χώρας; Όλοι νοιάζονται για το καλό των δικών τους και για την τσέπη τους, αδιαφορώντας για την ύπαρξη μας. Μας ρώτησαν αν έχουμε χρήματα να ζήσουμε; Όλα τα προϊόντα αυξάνουν, συνεχώς χωρίς να υπάρχουν συνέπειες για τους υπεύθυνους. Οι G20 καλά κτυπούν το ντέφι και όλοι στον κόσμο χορεύουμε. Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν την συνάντησή τους για το …περιβάλλον, παρά τα μπλα, μπλα, της καλοκουρδισμένης και καλοπληρωμένης από την Ρωσία …ακτιβίστριας Γκρέτας και η μετάλλαξη της Μποτσουάνας εμφανίστηκε.

 Εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά που είναι αυτό το κράτος και  η Ευρώπη έχει κιόλας κρούσματα. Δεν ξέρουν τι τους γίνετε με την νέα μετάλλαξη. Ειδικοί και άσχετοι συστημικοί δημοσιογράφοι λένε τις βλακείες τους παριστάνοντας τους ειδικούς. Γιατροί που δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από το να βγαίνουν στα κανάλια κάθε μέρα μας πιπιλίζουν το μυαλό, μας μαυρίζουν την ψυχή με τους εμβολιασμούς, τα κρούσματα και τα θύματα, όλοι είναι ειδικοί και λένε το μακρύ και το κοντό τους. Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει, μαζί με τον συρφετό των ειδικών που ακολουθεί, αλλά και τους συνυπεύθυνους πολιτικούς, που έχουν το ακαταδίωκτο. Όλα τα νεκροταφεία στον κόσμο έχουν πελάτες από λάθη γιατρών. Ας φανταστούμε τώρα τι γίνετε με την κατάσταση που ζούμε. Πόσο ακόμα θα τους αντέχουμε;

 Πριν 22 χρόνια έφυγε η μητέρα μου και για μία εβδομάδα ψάχναμε για τάφο. Τώρα κάθε μέρα έχουμε 80 που φεύγουν από κοντά μας και όλα υπό έλεγχο. Ας μπουν στον κόπο να μας πουν την αλήθεια. Τα κρούσματα δεν είναι πραγματικά, ούτε οι θάνατοι. Όλα είναι βάση στατιστικής μας ενημερώνουν. Έλεος !!! Έως και τα φέρετρα που μετέφεραν στρατιωτικά οχήματα στην γειτονική Ιταλία, ήταν μέρος της στρατιωτικής άσκησης που γινόταν τότε μεταξύ  Ρωσίας και  Ιταλίας. Εμείς βέβαια μάθαμε για κάτι άλλο ότι έγινε.

Ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος αν γινόταν, θα θρηνούσε εκατομμύρια ζωές νέων ανθρώπων, γιατί οι μεγάλοι θα ήταν στα σπίτια τους, πίσω από γραφεία, ή στην αεράμυνα. Με το νέο σύστημα του Covid19, ξεπαστρεύονται ευκολά οι μεγάλοι σε ηλικία και τα κράτη κερδίζουν συντάξεις, αλλά και νέους για εργατικά χέρια και δυναμική παραγωγή Η  ανεργία όμως καλπάζει. Αναρωτιέμαι εύλογα για το πως θα ζήσουν οι νέοι όταν οι άνω των 60 φύγουν από την ζωή, που έως τώρα τους βοηθούν;  Ποιος παππούς ή γιαγιά θα τους χατζιλικώνει για να γεμίζουν τις καφετέριες; Το κακό είναι ότι δεν μάθαμε στα παιδιά μας να διαχειρίζονται τα χρήματα και η επιβίωση τους θα είναι δύσκολη.

Κάναμε τα εμβόλια για να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Αλλά πάλι δεν την βλέπουμε. Πρέπει να κάνουμε νέα δόση εμβολίου  για να ισχύουν τα πιστοποιητικά μας. Θα μας κρατήσουν άλλον ένα μήνα μέσα για να βγει στην εφαρμογή το νέο μας τσίμπημα, όπως αγενώς αναφέρει ο πρόεδρος της κυβέρνησης, πιστεύοντας ότι μιλάει με τον γιό του απευθυνόμενος σε όλους εμάς που το φέραμε στην εξουσία. Ξέρουμε ότι είναι πολύ εύκολο, να διοικείτε ένα ολόκληρο κράτος με πολίτες σε καταστολή; Δεν έχει απεργίες, πορείες, δεν χαλάει η εικόνα μας προς τα έξω και οι νόμοι παίρνανε αμάσητοι. Οι βουλευτές όλων των κομμάτων είναι στην κοσμάρα τους μια που τα μπικικίνια πέφτουν.

 Έτσι λοιπόν αναζητώ τον ένα και μοναδικό. Που θα φέρει την λύτρωσή στην χώρα μας, με αξιοπιστία και επιχειρήματα που θα κάνουν την χώρα μας όπως ήταν πριν την λαίλαπα της διακυβέρνησης ανικάνων πολιτικών.

 Πριν χρόνια έπεφταν οι κυβερνήσεις από αποστάτες ή από καλοκουρδισμένα πιόνια. Πολιτικά πρόσωπα, όπως ο πατέρας του πρωθυπουργού μας, ή ο παλαιός αρχηγός της Ν. Δ, ή ο βουλευτή με όνομα για ζώο μηρυκαστικό, της οικογένειας των βοοειδών και της τάξης των αρτιοδάχτυλων, αλλά και άλλα πολιτικά πρόσωπα που πάντα ήταν  πρόθυμα για παιχνιδάκια πολιτικής.

 Τώρα χάθηκαν; 

Αλλά εδώ που τα λέμε όλοι είναι βουλεμένοι, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι συγγενείς τους και οι κουμπάροι. Νέα πολιτικά κόμματα ξεπηδάν για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές όταν αυτές θα γίνουν, με στοιχείο βασικό ένα κουτάλι στο χέρι, των αρχηγών τους για  να γευθούν το μέλι που παραγάγει ο δύσμοιρος πολίτης. 

Μέχρι πότε θα αντέξουμε την κατάσταση αυτή; 

Βαρεθήκαμε τις γιαλαντσζή κυβερνήσεις και τις ιμάμ μπαϊλτι αντιπολιτεύσεις. 

Επιβάλετε να προχωρήσουμε για το καλό μας.